Topperbox™

Een 100% kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem
about the system

het beste hotelbed

De TopperBox™ is een uniek product. Het is één van de weinige slaapsystemen ter wereld die speciaal is ontworpen en geconstrueerd voor toepassing in een luxe hotelomgeving en in staat is om een breed publiek te bedienen van een comfortabele nachtrust.

Iedere slapende gast heeft zijn eigen module waarin 2 lagen 7-zone pocketveren zijn verwerkt. Hierop wordt de topper gelegd en afgedekt met de Topperplaid™. De zelfdragende modules staan op 4 hoekpoten en worden met een verwisselbare hoes afgewerkt.

nijsse agenturen - topperbox tekening

it is all about details

stijlvol
Duurzaam
comfort

Experienced

In samenwerking met ons experience panel hebben wij de afgelopen jaren feedback verzameld en uitgebreid getest. Als deze informatie is verwerkt in ons nieuwe verbeterde slaapsysteem Topperbox™ 2.1

passionate

Ruim 20 jaar ervaring is verwerkt tot een uniek, comfortabel en veilig ontwerp. Het slaapsysteem voor de hotelier die meer ziet dan alleen een bed voor zijn gasten.

efficient

Het slaapsysteem kan zowel voor Twin rooms als voor Double rooms worden ingezet. Tevens is het systeem voorzien van een praktische verwisselbare hoes.

Makes you wonder..

5/5
Have you had a better night sleep somewhere other than you own bed recently, like a hotel? This is usually a key sign that it is time for a new bed.
interested in working with us?

Let's make something awesome!